Presa sudcoreenă a anunțat că Ministerul Culturii a decis să oprească o campanie publicitară în care apărea actorul acuzat de agresiune sexuală.

Actorul a fost lăsat în libertate. Informaţia “nu este incorectă din punct de vedere faptic”, a declarat pentru AFP un responsabil al procuraturii din districtul Suwon, aflat la periferia sudică a Seulului, fără a oferi alte detalii.

Una dintre vedetele unui film popular, acuzată de agresiune sexuală FOTO Shutterstock
Una dintre vedetele unui film popular, acuzată de agresiune sexuală FOTO Shutterstock

Presa sud-coreenă a anunțat că Ministerul Culturii a decis să oprească o campanie publicitară în care apărea O Yeong-su. “Squid Game” a fost văzut de zeci de milioane de persoane de la lansarea sa în 2021 şi rămâne unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix.

Actorul O Yeong-su în vârstă de 78 de ani a devenit în ianuarie primul sud-coreean care a câştigat un Glob de Aur, pentru rolul unui bătrân cu un aspect vulnerabil în thriller-ul distopic de succes al platformei Netflix.

 Actorul O Yeong-su FOTO AFP
Actorul O Yeong-su FOTO AFP

Cel mai vizionat serial

„Squid Game” a devenit cel mai vizionat serial de la Netflix când a fost lansat în septembrie 2021.

Serialul spune povestea concurenţilor care joacă jocuri din copilărie pentru şansa de a-şi schimba viaţa cu ajutorul unor sume mari de bani. A inspirat nenumărate meme-uri şi costume de Halloween şi a dat startul vânzărilor de treninguri verzi.

Scriitorul şi regizorul Hwang Dong-hyuk a oferit câteva detalii despre cel de-al doilea sezon al serialului într-o scrisoare publicată de Netflix.

Personajele Gi-hun şi The Front Man revin, a spus el, iar „omul în costum cu ddakji s-ar putea întoarce”.

Îl veţi cunoaşte şi pe iubitul lui Young-hee, Cheol-su”, a adăugat el.

Young-hee este o păpuşă animatronică care detectează mişcarea prezentată într-unul dintre jocuri. Netflix nu a precizat când va fi lansat noul sezon.

Filmul a stârnit îngrijorare

Serialul „Squid Game” se bucură de un succes răsunător, dar provocările din acesta stârnesc îngrijorări în rândul profesorilor. Un consiliu din sudul Angliei îi sfătuieşte pe părinţi să nu-şi lase copiii să urmărească serialul disponibil pe Netflix, după ce au apărut informaţii că mai mulţi tineri copiază scenele de violenţă ale producţiei.

O echipă din cadrul Consiliului Central al comitatului Bedfordshire, care se ocupă cu protecţia educaţiei, a trimis un e-mail către toţi părinţii şi tutorii din district prin care i-a îndemnat să „fie vigilenţi”, pentru că există date conform cărora copiii copiază scenele de violenţă din „Squid Game”, noul serial al Netflix, scria The Guardian în toamnului anului trecut.

By admin