Contact

Contact PresaOnline. O marca Happy Lotus Life (cui 36896689, Bucuresti).

contact

Brandingul şi promovarea media te fac mai vizibil şi mai uşor de ţinut minte.  Astfel ȋncȃt sǎ devii alegerea potrivitǎ pentru clienţi.

Scrie-ne pe contact@totceeaceeste.ro sau trimite un mesaj la +40 722876801.

Hai sa incepem impreuna!

Advertorialele ajuta site-ul sa se claseze mai bine in motoarele de cautare.

Advertorialele reprezinta cea mai buna strategie sa iti faci cunoscuta afacerea.

O campanie corect targhetata va genera un numar mare de leaduri si vinzari.

Advertorialele vor creste autoritatea site-ului si implicit increderea in fata clientilor.

Realizam o informare mediatică corectă şi creştem gradul de conştientizare, de educare şi de responsabilizare socială. Acestea sunt doar cȃteva dintre obiectivele noastre la Presa Online.

Suntem o echipă formată din jurnaliști, specialişti în marketing și social media, business coaching, psihologie si terapii complementare, cu o mare experiență în presa scrisă, tv și online. Prezentam stiri, evenimente, rubrici si emisiuni TV care aduc in atentia publicului tot ceea ce este de actualitate si de interes pentru a ne asuma viata intr-un mod constient si corect informat.

Aducem in confortul casei tale stiri si răspunsuri la tot ceea ce te preocupa si este important pentru tine si cei dragi. Citeste-ne si urmareste-ne pe retelele de socializare, pentru a tine pasul cu actualitatea!

Contact cu actualitatea!

Punem la dispoziţia ta servicii de PR, comunicare corporate și de brand, organizarea de evenimente, business coaching, conferințe și teambuilding-uri, lansări, media planning-uri, monitorizare și analize media, advertising, media buying, web design, campanii SEO, strategie de produs, servicii de creație, DTP, producție BTL, producție video.

Fiecare afacere conteaza si isi poate aduce contributia. Noi facem vizibila povestea ta.

Gandim, imaginam, cream, planificam, dezvoltam si respiram in termeni de excelenta, astfel incat fiecare pas din evolutia afacerii tale sa fie unul eficient, de impact si memorabil pentru clientii carora vrei sa te adresezi.