Trupa “Imagine Dragons” vine pentru prima dată în România la Untold 2023

Trupa Imagine Dragons din SUA va veni pentru prima dată în România la cea de-a 8-a ediţie a Festivalului Untold 2023, ce va avea loc între 3 şi 6 august la Cluj-Napoca.

Organizatorii festivalului au descris trupa ca fiind „una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume şi una dintre cele mai iubite formaţii de pe întreg mapamondul”. De-a lungul timpului, formația a primit mai multe premii: un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award şi un World Music Award.Trupa Imagine Dragons vine la UNTOLD / Foto: Arhivă

Trupa Imagine Dragons vine la UNTOLD / Foto: Arhivă

„Trupa din Statele Unite ale Americii a inclus festivalul UNTOLD în turneul mondial din 2023. (…) Imagine Dragons înseamnă 10 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant de premii şi un fanbase uriaş în fiecare colţ de lume. În luna august a anului viitor, fanii se vor putea bucura live de Imagine Dragons la festivalul UNTOLD, se arată într-un comunicat.

Abonamentele pentru cea de-a 8-a ediţie UNTOLD vor fi scoase la vânzare luni, 28 noiembrie.

„Organizatorii au pregătit 10.000 de abonamente pentru fanii care se înregistrează pe untold.com. Peste 50.000 de oameni s-au înscris deja şi speră să fie printre norocoşii care îşi asigură intrarea la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume”, se mai arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee şi Daniel Platzman au pus bazele Imagine Dragons în Nevada. Primul single lansat a fost ”It’s Time”, urmat de un prim album considerat iconic – ”Night Vision”, apărut în 2012.

Piesele “Thunder” şi “Whatever It Takes”, incluse în albumul “Evolve”, au ajuns pe locul 1 în Billboard Hot Rock Songs, fiind piesele cu cele mai multe săptămâni de prezenţă consecutivă în fruntea topului american.

By admin