Paramedicul care nu și-a recunoscut propria fiică în timp ce încerca s-o salveze

Când Jayme Erickson a ajuns la locul accidentului pe 15 noiembrie, a găsit o adolescentă cu răni grave, despre care Erickson credea că sunt cel mai probabil fatale. Din cauza gravității rănilor suferite de fată, Erickson nu a putut să o recunoască, relatează The Guardian.
Vorbind în fața jurnaliștilor, Jayme Erikson și-a elogiat fiica FOTO Profimedia
Vorbind în fața jurnaliștilor, Jayme Erikson și-a elogiat fiica

Când Jayme Erickson a ajuns la locul accidentului pe 15 noiembrie, a găsit o adolescentă cu răni grave, despre care Erickson credea că sunt cel mai probabil fatale. Din cauza gravității rănilor suferite de fată, Erickson nu a putut să o recunoască.

Femeia s-a chinuit aproape o jumătate de oră pentru a o scoate pe fată din vehicul și a rămas cu ea până când adolescenta a putut fi transportată pe calea aerului la un spital din apropiere, în Calgary.

Când Erickson a ajuns acasă la sfârșitul turei sale, a fost întâmpinată de polițiști care i-au spus că fiica ei de 17 ani, Montana, a fost victima accidentului. Ea a fost anunțat că rănile erau „incompatibile cu viața”, iar Montana a fost deconectată de la aparate.

„Pacientul grav rănit pe care tocmai îl îngrijisem era sânge din sângele meu. Singurul meu copil. Fiica mea, Montana”, a spus ea familiei și prietenilor. „Deși sunt recunoscătoare pentru cei 17 ani pe care i-am avut alături de ea, sunt distrusă și mă întreb. Ce ai fi devenit tu, fetița mea? Cine ai fi fost tu? Sunt distrusă. Îmi lipsește o bucată din mine.”

Vorbind reporterilor marți, în comunitatea din Airdrie, Erickson, înconjurată de familie și colegi, și-a elogiat fiica.

„A fost o luptătoare și a luptat până în ziua în care a murit și a fost frumoasă”, a spus ea. „A fost extrem de frumoasă”.

Richard Reed, un prieten și coleg paramedic, le-a povestit reporterilor despre locul accidentului, unde o mașină, în care se aflau două adolescente care se întorceau de la o plimbare a pierdut controlul din cauza șoselei înghețate și a fost lovită de un camion care venea din sens opus.

Șoferul a reușit să iasă din vehicul, dar pasagera, Montana, a rămas blocată. Erickson a fost prima care a ajuns la fața locului.

O înotătoare de competiție cu ambiții de a urma facultatea de drept, Montana reușise să ofere „un ultim dar” celor aflați în nevoie.

„Ea a putut să-și doneze organele, iar dintre organele ei, două dintre cele donate au fost salvatoare de vieți”, a spus Erickson. „Suntem atât de fericiți că fetița noastră trăiește prin alții și că, în urma acestei tragedii, a salvat alți oameni. Știm că este ceea ce și-ar fi dorit și suntem foarte mândri de ea și ne va lipsi foarte, foarte mult”.

By admin