Industria ospitalității este în continuă dezvoltare. Descoperă ce tendințe au continuitate în industria HoReCa și în 2023 și cum le poți implementa în locația ta. 

În calitate de owner al unui restaurant sau bucătar profesionist, e important să găsești o modalitate de a face față tendințelor alimentare și de a te gândi care dintre ele se potrivesc cu propriul concept. Nu te lăsa pur și simplu influențat de fiecare tendință, ci mai degrabă lasă-te inspirat și deschis să descoperi noi posibilități de a introduce concepte și creații inovatoare în locația ta. 

De ce este momentul să incluzi o secțiune cu preparate vegane în meniul tău?

Numărul consumatorilor de preparate pe bază de plante crește de la an la an. Acest tip de preparate sunt de ceva vreme o tendință majoră în industria alimentară și în restaurante. Găsirea inspirației pentru a crea rețete pe bază de plante poate părea dificilă, însă există opțiuni care răspund nevoilor tale.

The Vegetarian Butcher îți oferă o gamă diversă de produse pe bază de plante, pentru preparate gustoase, îndrăgite de vegetarieni și vegani, dar și de iubitorii de carne.

Descoperă o varietate de rețete vegane, dar și informații utile despre The Vegetarian Butcher,

Supele cremă – gusturi unice care te diferențiază de concurență

Tendințele se schimbă, gustul intens rămâne. Pregătite dintr-o gamă variată de legume, precum cartof, morcov, țelină, roșii, broccoli și dovleac, supele cremă sunt versatile, ușor de reinterpretat și un câștig sigur pentru clienții tăi.

Fie că vorbim de o supă caldă pentru anotimpul friguros sau o supă fresh care să-i răcorească pe clienți într-o zi toridă, pregătește în funcție de sezon, supa cremă care să se potrivească cu specificul locației tale.

Knorr vine în ajutorul tău cu 2 variante noi, Knorr Professional Supă Cremă cu Rosii și Knorr Professional Supă Cremă cu Dovleacpentru a te ajuta să economisești timp și să creezi gusturi inedite. 

Tu ce supe cremă ai în meniul locației tale? Descoperă o gamă variată de rețete

3 arome intense pentru un nou nivel de gust!

Știm cât de important este pentru un chef să rămână în tendințe și să creeze experiențe de neuitat în farfurie. Knorr Professional vine în ajutorul tău cu 3 arome intense, Roast Umami, Citrus Fresh sau Deep Smoke pentru gusturi inedite și experiențe culinare memorabile.

Roast Umami conferă o savoare dulce, caramelizată și intensă preparatelor. Este ideal pentru vita, miel sau risotto, deoarece conține piure de usturoi și piure de ceapă, fiind compus 100% din ingrediente naturale.

Citrus Fresh are o aromă intensă de citrice proaspete care aduce echilibru și complexitate preparatelor tale. Limeta, yuzu, lămâia și mandarina sunt ingredientele principale și aduc o aromă exotica atât fructelor de mare, cât și cărnii de pui sau deserturilor.

Deep Smoke are o aromă intensă de afumat cu savoare delicioasă, care face combinația dintre dulce și afumat să fie memorabilă. Ceapa prăjită și zahărul afumat se asortează atât cu carnea roșie, cât și cu somonul, oferindu-le aroma afumată a lemnului american de esență tare.

Lasă-te surprins și crează gusturi inspirate de principalele tendințe ale momentului! Descoperă cele 3 condimentele din gama Knorr Professional Arome Intense și încearcă-le chiar în bucătăria ta. Intră

By admin