WhatsApp anunța noua aplicație de Windows cu îmbunătățiri de performanță și funcții de apelare mai bune. De asemenea, noua versiune suportă sincronizarea între mai multe dispozitive, astfel încât să poți utiliza WhatsApp chiar dacă ai telefonul închis.Apel de grup pe smartphone. FOTO Shutterstock

Apel de grup pe smartphone. FOTO Shutterstock

Mark Zuckerberg a postat un clip video pe canalul său de Instagram, spunând că noua aplicație pentru Windows permite efectuarea de apeluri de grup criptate end-to-end.

Versiunea WhatsApp actualizată pentru Windows suportă apeluri video cu până la 8 persoane și apeluri audio cu până la 32 de persoane. Aplicația mobilă permite, de asemenea, apeluri de grup cu limite similare. Compania a declarat că va crește numărul de persoane incluse într-un apel de grup în viitor. Acest lucru ușurează lucrurile dacă vrei să faci un apel de grup pe desktop.

WhatsApp s-a concentrat pe îmbunătățirea experienței pe ecrane mari de când a anunțat funcția multi-dispozitiv,  posibilitatea de a utiliza un cont pe mai multe dispozitive.

În iunie 2022, compania a lansat o nouă aplicație pentru Mac, o versiune beta publică, cu o îmbunătățire a performanțelor pentru sistemele bazate pe procesoarele ARM dezvoltate de Apple. Serviciul de mesagerie deținut de Meta testează, de asemenea, o nouă versiune optimizată pentru tabletele Android.Aplicație Whatsapp pe PC cu Windows. FOTO Meta

Aplicație Whatsapp pe PC cu Windows. FOTO

WhatsApp a anunțat, de asemenea, două noi caracteristici legate de grupuri. Prima va permite administratorilor să scaneze toate cererile de aderare la grup în secțiunea “Participanți în așteptare”.

Cea de-a doua îți va permite să vezi grupurile partajate în rezultatele căutării atunci când căutați un nume. Anterior, trebuia să mergeți la profilul unui contact pentru a te uita la grupurile comune.

WhatsApp este o aplicație de mesagerie instantantanee pentru smartphone-uri și alte dispozitive mobile. Aceasta a fost lansată în anul 2009 și achiziționată de Facebook în anul 2014 și în prezent face parte din portofoliul Meta.

WhatsApp permite utilizatorilor să trimită mesaje text, mesaje vocale, fișiere multimedia și să facă apeluri audio și video către alte persoane care au instalată aceeași aplicație.

Aplicația este disponibilă în prezent în peste 180 de țări și este utilizată de peste 2 miliarde de oameni din întreaga lume. Este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie la nivel global și este folosită atât pentru comunicare personală, cât și pentru afaceri.

WhatsApp utilizează criptarea end-to-end, ceea ce înseamnă că mesajele sunt protejate și nu pot fi citite de către terți. Utilizatorii pot crea, de asemenea, grupuri de chat cu până la 256 de membri și pot seta o varietate de opțiuni de confidențialitate pentru a controla cine poate vedea informațiile lor de profil și mesajele lor.

By admin