In ediția din această seară a talent show-ului de la Pro TV, după ce au selectat cele mai bine voci la audițiile pe nevăzute, antrenorii își aduc echipele la confruntări

„Vocea României“ a ajuns în prima rundă de confruntări: o nouă etapă cu emoții uriașe, care îi duce pe artiști cu un pas mai aproape de marele trofeu. Concurenții au repetat, și-au încălzit vocile, iar antrenorii sunt pregătiți pentru o nouă misiune, mai dificilă de data aceasta, de a-și înjumătăți echipele. Tensiuni, emoții duse la extrem și voci remarcabile care fac scena să vibreze, acestea sunt coordonatele ediției din această seară.

De la 20.30, primele duelurivor încinge atmosfera și primii concurenți dintre cei care nu vor ieși învingători în celelalte echipe vor fi „furați“. Bucuria de a fi pe scenă este o condiție obligatorie, iar piesele cântate excepțional și coregrafiile puse în scenă vor îngreuna semnificativ deciziile.

Concurenții au lucrat foarte mult și au făcut progrese mari de la etapa audițiilor pe nevăzute, însă chiar dacă antrenorii sunt încântați de cei din echipele lor, vor exista și animozități între ei, cu discuții în contradictoriu.

L-am văzut pe Tudor exaltat de momentul vostru, dar mie nu mi-a plăcut atât de mult. Acum, părerea mea poate fi subiectivă“, spune Irina Rimes. Cum se încheie acest duel telespectatorii pot afla la „Vocea României“, în această seară.

By admin