Elon Musk a confirmat planurile de a-și redenumi rețeaua de socializare Twitter. El a postat anunțul, joi, în această rețea de socializare.

image

Portalul T(w)itter Daily News a citat anterior declarația lui Musk din interviul său recent, în care antreprenorul a precizat clar că rețeaua de socializare, din cauza extinderii funcționalității sale în viitor, ar putea fi redenumită X. „Este adevărat” a scris Musk, joi într-un comentariu la această postare.

În aprilie, a devenit cunoscut faptul că Twitter, care deține rețeaua socială cu același nume, a încetat de fapt să mai existe independent după fuziunea cu X Corp, deținut de Elon Musk. 

După cum se specifică în decizia Tribunalului Districtual din Florida, fuziunea reală a avut loc pe 4 aprilie.

Pe 27 octombrie 2022, Musk a încheiat o afacere de 44 de miliarde de dolari pentru achiziționarea Twitter, care deține rețeaua socială cu același nume. Imediat după achiziție, el a concediat un număr de directori, inclusiv CEO-ul Parag Agrawal și CFO Ned Segal. După cum reiese din documentele postate în baza de date a Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA, Musk a dizolvat și consiliul de administrație și a devenit singurul șef al companiei.

În luna mai a acestui an, Musk a anunțat că își va părăsi postul în termen de șase săptămâni și, de asemenea, a anunțat numirea Lindei Iaccarino, care a lucrat anterior la NBCUniversal, ca CEO al Twitter. Ulterior, omul de afaceri a spus că acum intenționează să dedice mai mult timp producătorului auto Tesla, pe care îl deține. Se așteaptă ca Iaccarino să preia efectiv funcția de CEO al Twitter în această lună. 

By admin