Pria Medicine, Supplements, Medical Devices and Cosmetics Publicity and Regulations
PRIAevents organizează conferința Pria Medicine, Supplements, Medical Devices and Cosmetics Publicity and Regulations, singura conferință sin România care abordează aceste tematici, aflată deja la ediția a 9 -a în România, în data de 31 ianuarie 2024, începând cu ora 9,30, bucurându-se de atenție deosebită din partea comunității farma, a asociațiilor și patronatelor, a producătorilor și importatorilor de medicamente, de suplimente alimentare, dispozitive medicale, asociațiilor de pacienți, farmaciștilor și lanțurilor farmaceutice, distribuitorilor, dar și a spitalelor private, distribuitorilor si retailerilor de produse dermatocosmetice, consultanților, avocaților și mass-mediei. Organizăm ediții separate ale acestui eveniment și în Republica Moldova și în Bulgaria. Partenerii evenimentului sunt Romanian Advertising Council (RAC), Terapia, PRISA,  RASCI și IAB România. Ediția de anul acesta a conferinței Pria Medicine, Supplements, Medical Devices and Cosmetics Publicity and Regulations va avea loc la Centrul Cultural ARCUB, strada Lipscani 84-90.

Pentru înregistrarea la eveniment vă rugăm să completați: trimiteti un email la office@priaevents.ro.

Link eveniment : https://priaevents.ro/pria-medicine-supplements-medical-devices-and-cosmetics-publicity-and-regulations/

Sănătatea și informarea publicului despre medicamente, suplimente alimentare, dermatocosmetice și dispozitive medicale sunt extrem de importante, de aceea, în fiecare an organizăm această dezbatere pentru a analiza anul care a trecut, pentru a aduce în evidență noi reglementări sau legi, pentru a semnala unele abateri grave și pentru a-i informa cât mai bine pe toți cei implicați. Și în cadrul acestei a 9-a ediții, avem în vizor și studii de caz, exemple despre excesul sau exemplele care nu trebuie de reclamă la medicamente, suplimente alimentare, dispozitive medicale si dermatocosmetice, la radio și televiziune și din ce în ce mai mult online. Vom afla despre inițiativele, obiectivele și prioritățile agențiilor guvernamentale; despre promovarea produselor, marketing-ul și schimbul științific; cele mai bune practici în online; promovarea diversității, echității în publicitate; și tendințele în aplicarea normelor și reglementare. Reunim autoritățile de reglementare, reprezentanții industriei healthcare, reprezentații asociațiilor și colegiilor, cadrele universitare, avocații și consultanții pentru a discuta problemele actuale și cele mai recente tendințe în domeniul publicității și reglementării suplimentelor medicamentelor, alimentare, dermatocosmeticelor și dispozitivelor medicale. Subiectele vor include conformitatea și aplicarea reglementărilor ANMDMR, inspecții, tehnologia pentru siguranța alimentelor și categorii de produse emergente și în creștere. Acesta este un eveniment obligatoriu pentru reprezentanții din domeniu, pentru managerii regulatory și pentru avocați și profesioniști din domeniul reglementărilor.

By admin