Meciul de fotbal difuzat de TVR 1 a obținut audiențe foarte mari.

Meciul Olanda-Argentina a atras mai mulți telespectatori FOTO Profimedia
Meciul Olanda-Argentina

Naționala Argentinei a învins Țările de Jos la penalty-uri, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, vineri seara. Partida a fost considerată una dintre cele mai dramatice de la acest Mondial și a atras un număr mai mare de telespectatori decât „Vocea României“, astfel că postul public a fost lider de audiență.

Încheiat cu scorul de 3-4 şi cu calificarea Argentinei în semifinale ale Cupei Mondiale după loviturile de departajare, meciul a fost prima opţiune a românilor vineri seara, pe toate segmentele de audienţă, scrie Pagina de Media.

La nivelul întregii ţări, Olanda – Argentina a fost urmărită de aproape 1,4 milioane de români în fiecare minut. Pe Pro TV, la primele live-uri „Vocea României“, se uitau doar 890.000 de telespectatori.

Şi la nivelul publicului urban meciul de la TVR 1 s-a clasat pe primul loc, cu o medie de 770.000 de telespectatori, în timp ce talent-show-ul era urmărit de 510.000 de telespectatori din orașe.

Pe targetul comercial (21-54 de ani de la oraşe), TVR 1 a avut o medie de 380.000 de telespectatori, faţă de 220.000 la Pro TV.

La prima ediție a live-urilor din sezonul 10 „Vocea României“ au fost desemnați semifinaliștii. Aceștia sunt Teodor Debu, Anastasia Budeșteanu, Ioana Vecerdea, Iulian Nunucă, Winael Baldus, Eduard Stoica, Andra Botez și Rianna Rusu, aleși exclusiv în urma votului telespectatorilor.

By admin