“Focus to green eco life” ȋntăreşte legătura dintre munţi şi copii

“Focus to Green-Eco-life”, eveniment susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, a lansat, pentru luna decembrie, invitaţia de a lega o prietenie mai strȃnsă cu munţii.

Pentru iubitorii de munte, 11 decembrie este o zi deosebită. „Ziua internațională a munților”, ce doreşte să atragă atenția asupra problemelor dezvoltării regiunilor muntoase ale planetei.

Drept urmare, astăzi ne-am ȋntȃlnit cu cei mici de la Grădiniţa nr. 23, din Bucureşti, pentru a ȋntări legătura dintre munţi şi copii.

Am explorat „ȋnălţimile” prin joc, desen şi culoare, ne-am pus imaginaţia şi creativitatea la treabă, astfel ȋncȃt să descoperim ȋmpreună cȃt mai multe dintre resursele şi frumuseţile munţilor.

Am ȋmpărtăşit amintiri, trăiri şi experienţe avute ca turişti, iarna, ȋn călătoriile prin munţii României, dar şi informaţii educative pentru care legătura cu Muntele contează.

Munții și locuitorii lor

ONU a atras atenția și asupra faptului că munții furnizează apă dulce, energie și hrană — resurse care vor deveni insuficiente în următoarele decenii. Statisticile arată că regiunile muntoase reprezintă aproximativ 26% din suprafața Terrei, iar aici își duce traiul circa 12% din populația globului.

Nu te limita doar la o zi, ci alege să faci cȃt mai des drumeţii prin munţi. Fă din mersul pe jos şi din plimbările ȋn natură un obicei benefic, pentru un stil de viaţă sănătos şi alte beneficii precum: ȋţi ridică moralul, te simţi mai bine, ȋţi deblochează creativitatea şi te motivează să-ţi atingi obiectivele.

Cu alte cuvinte, ai parte de mai multă sănătate şi un stil de viaţă pozitiv şi dinamic.

Deşi acţiunile noastre conştiente pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj.

Fii mereu informat, fii conştient de importanţa atitudinii personale faţă de mediul ȋnconjurător, de reciclarea sustenabilă şi de nevoia de curăţenie a mediului care susţine viaţa pe Pamȃnt.

Evenimentul “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), ȋn parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

By admin