Cum arată adevărata aventură a seminței la #focustogreenecolife?

“Focus to Green-Eco-life” este un eveniment susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne aduce o incursiune in lumea minunată a plantelor.

Luni, pe 15 iulie, ne dăm întâlnire cu copiii de la Grădinița nr. 23, din București.

Îi invităm să descopere povestea și viața seminței. La sfârșit de aventură, va afla ce fel de sămânță este ea, iar noi vom desena împreună floarea soarelui.

Aventura seminței

„După iarna lungă, o sămânță s-a trezit, neștiind ce fel de sămânță este. Inițial se purta precum un copil care nu înțelegea nimic, dormea mult și plângea când nu înțelegea ceva. Apoi, întâlnindu-se cu diverse plante și animale, află lucruri interesante. Pe măsură ce timpul trecea, sămânța devenea mai înțeleaptă și mai conștientă de propria valoare.”… Acesta este drumul lung, plin de peripeții, al unei sămânțe, spre locul în care va adormi și se va trezi o floare târzie de toamnă.

“Focus to Green-Eco-life” îți aduce informații interesante despre „lumea verde” ce susține viața pe Pământ. Descoperă și tu tainele verzi ale serelor Grădinii Botanice din București.

Ne dorim ca și tu să fii mereu informat, astfel încât să devii conștient de importanța atitudinii personale și de impactul asupra mediului înconjurător, de grijă pentru reciclarea sustenabilă și păstrarea curățeniei elementelor ce susțin viața pe Pământ.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), ȋn parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

By admin