La 6 ani după separarea de soția sa, Brad Pitt pare din nou fericit alături de o nouă parteneră. Ines de Ramon este fosta soție a actorului Paul Wesley, din „Jurnalele vampirilor“.

„Ines este drăguță, distractivă și energică. Are o personalitate grozavă. Lui Brad îi place să petreacă mult timp cu ea“, a adăugat sursa. Ines de Ramon lucrează în industria bijuteriilor de aproape un deceniu, dar este pasionată de nutriție și fitness. Ea vorbește fluent franceza, germana, spaniola, italiana și engleza. A fost căsătorită cu starul din serialul „Jurnalele vampirilor“, Paul Wesley, de care a divorțat în acest an, după trei ani de mariaj.

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt şocau o lume întreagă atunci când depuneau actele de divorț. Anul acesta s-a aflat și motivul rupturii: o altercaţie între Brad Pitt şi fiul cel mare al cuplului, Maddox, în timpul unui zbor cu avionul.

După ani întregi în care nu au existat detalii, o anchetă FBI a scos la iveală amănunte șocante. Conform anchetei, Brad Pitt a vărsat bere pe soţia sa, a scuturat-o de umeri şi a ţipat la ea acuzând-o că este răspunzătoare de distrugerea familiei. Toate acestea sub ochii copiilor. Maddox, fiul cel mare al cuplului, a fost la rândul său agresat verbal. La câteva zile de la acest incident, Angelina Jolie a decis să divorţeze de Brad Pitt.

Ines de Ramon și fostul ei soț, actorul Paul Wesley

By admin