Apele curate asumate ne aduc pace şi armonie interioară, pe timp de vară

Luna iunie ne-a adus un eveniment important dedicat apelor. Pe 8 iunie am celebrat Ziua Oceanelor, dedicata protejarii vietii marine si a vastelor intinderi de ape.

In cadrul evenimentul “APE CURATE ASUMATE”, sustinut de Aqua Carpatica, echipa #apecurateasumate se va intalni cu copiii din Scoala Petre Ghelmez, din Bucuresti, pe data de 13 iunie, ca sa ne armonizăm emoţile interioare si să trăim viaţa cu mai multă  PACE, deschidere şi bucurie.

De ce cu ei? Deoarece, de peste trei ani de zile, ei au sustinut curatenia apei si a emotiilor interioare. Au participat periodic la evenimentele de informare si constientizare  „Ape curate asumate”. Ce vom face impreuna? Vom aprecia si vom aduce un omagiu apei si emotiilor noastre, avand in vedere ca in toamna,  elevii clasei a IV-a B cei, vor urma o alta etapa educattiva in scoala.

Ziua Mondială a Oceanelor este o sărbătoare stabilită pentru a ne aminti de rolul important al oceanului în viața planetei și a umanității în ansamblu.

Trei sferturi din suprafața Pământului este acoperită de oceane. Ele sunt cele care fac planeta locuibilă. Oceanele sunt un habitat pentru multe organisme vii, o sursă de oxigen, resurse și spațiu pentru mișcarea umană.

Totuși, progresul tehnologic a avut un impact negativ asupra ecologiei planetei, în urma căruia are loc o utilizare irațională a resurselor oceanice, iar Oceanul Mondial este suprasaturat cu deșeuri umane. Pentru a atrage atenția omenirii asupra acestei probleme, pentru a aminti legătura puternică a omenirii cu lumea subacvatică, a fost instituită ca o sărbătoare specială – Ziua Mondială a Oceanelor.

Prin desfasurarea acestui proiect sustinut de Aqua Carpatica, copiii  invata si inteleg mai bine mesajul de puritate al apei.

Alaturati-va celor ce sustin apele interioare si exterioare cat mai limpezi si curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro). Detalii pe blogul proiectului #apecurateasumate.

By admin