Anca Țurcașiu a vorbit la emisiunea „Teo Show” despre modul în care a primit vestea că fiul său se căsătorește la 23 de ani. Artista recunoaște că inițial a crezut chiar că ar fi fost vorba de un copil la mijloc.

la mijloc.

De la stânga la dreapta: Anca Țurcașiu, fiul său Radu și proaspăta sa soție / Foto: Arhivă
De la stânga la dreapta: Anca Țurcașiu, fiul său Radu și proaspăta sa soție / Foto: Arhivă

S-a însurat. Nu știu ce să spun despre asta, pentru că m-a luat prin surprindere acest gest, cu toate că ei erau împreună de vreo doi ani de zile, dar decizia asta atât de fermă, radicală, ai fi crezut că e pusă pe seama unui copil care apare.

Nicidecum. Decizia a fost extrem de matură și de asumată, pentru că tineretul din ziua de astăzi nu prea face lucrul acesta.

Asta a fost mirarea, că ei au luat această decizie fiind foarte determinați în acest sens”, a admis Anca Țurcașiu în emisiunea „Teo Show”, potrivit Wowbiz.

Cât despre un viitor nepot, Anca Țurcașiu a spus că, chiar dacă ea personal nu și-ar mai dori responsabilitatea creșterii încă unui copil, ea nu ar respinge cu totul rolul de bunică.

„Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască.

E rea zicala aia cum că «mamele de băieți cresc nepoții». Nu-mi place. Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist”, a declarat recent Anca Țurcașiu.

By admin