Sunt Mari Fica, multiplă medaliată la campionatele naționale de atletism, și #CredînRomânia pentru că, deși părinții mei sunt plecați de foarte mulți ani din țară, eu am îndrăznit să rămân aici, mi-am construit drumul meu care ulterior mi-a adus foarte multe reușite atât în plan sportiv, cât și pe partea profesională ca kinetoterapeut.

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României. Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află. Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.

Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România! Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!

By admin