Pentru Eduard Novak, Jocurile Paralimpice de la Paris, ar fi a șasea la care ar participa, dar și a doua din timpul mandatului de ministru.

„Sportul ne învață că trebuie să luptăm mereu pentru a ne atinge idealurile și să nu ne ferim de obiective prea mari, prea îndrăznețe, indiferent care ar fi obstacolele. Iar rezoluția mea pentru noul an include un astfel de obiectiv să intru în pregătirile pentru Jocurile Paralimpice Paris 2024.

A 6-a Olimpiadă la care îmi propun să particip și a 2-a din timpul mandatului de ministru.

Am luat decizia să particip la #Paris2024 deoarece apropierea de sport și de înalta performanță și mentalitatea de campion, ideea de a doborî noi bariere, m-au ajutat mereu să fiu versiunea mea mai bună. Îmi amintesc și acum cu drag de prima medalie olimpică, din 2008, după care a urmat aurul la Londra patru ani mai târziu. Sunt mai mult decât niște medalii, sunt experiențe care m-au completat ca persoană și care mi-au arătat că importantă nu este doar destinația (rezultatul final), ci și procesul, întreaga călătorie. Acum îmi doresc din nou să intru în această călătorie. Vedem către ce va duce, dar indiferent de ce mă va aștepta la linia de finish, voi ști că am avut alături oameni minunați, sprijinul familiei și multă energie pozitivă.”, a scris Eduard Novak pe Facebook.

By admin